Årsberetning

 

Årsberetning for Kildemarked 2020/2021

Vinteren 20/21 var jo præget af Corona og nedlukning. Vi brugte tiden på at finde ny plads til vores container, som vi deler med fisken. Den gamle aftale stoppede grundet salg af ejendom.

Da restriktionerne blev ophævede, tog bestyrelsen en hurtig beslutning om, at vi ville afholde Kildemarkedet, til trods for at tiden var kort, og vi ikke helt vidste, hvilke restriktioner der stadig ville være.

Juni og juli blev travle måneder med ansøgninger, finde nye leverandører, kontakte de gamle, samt få kontakt til alle formænd og derigennem også alle jer frivillige.
Heldigvis var formændene klar, og I frivillige havde lyst til at være med, så rammerne for markedet tog form.
Pladsen måtte hegnes ind og indgangen laves et sted, så vi kunne tælle antal gæster; stor tak til Michael, der med kort varsel sprang til og talte gæster begge dage.
Selve weekenden gik godt med en dejlig stemning og glade besøgende. Lørdag var dog udfordret af en vigtig håndboldkamp og regnvejr.
Stadeholderne kom glade og flere genopfriskede venskaber, der havde været savnet. Musikken spillede lystigt fra scenen, og der blev produceret masser af lækre kager, vafler, sandwich og kaffe – fadøl og vand blev skænket. Ved børneteltet blev der leget og malet.
Vi ved godt, at mange savnede maden, udfordringen var stadig corona og mangel på frivillige.
Der må nye tanker til, til næste år.

Søndagens oprydning gik hurtigt med god hjælp fra mange sider. Nedpakning af telte og lukning af container blev udfordret af store mængder regn- det lykkes dog efter et par dage at komme i mål- Tak til Jørgen og Villy.
Stor tak til bestyrelsen, der har holdt gejsten højt gennem to meget anderledes år, hvor vi har blandt andet har holdt møder udendørs.
En lille forpremiere blev det også til, da vi solgte kaffe på Birkepladsen weekenden før Kildemarkedet, og Annie fik det hele til at spille.
Tak til kommunen for igen i år at hjælpe med at få pladsen klar, hestene væk og græsset tilpasset både på pladsen og parkeringsområdet.
I år siger vi tak til Dennis og Trine som begge har valgt at træde ud af bestyrelsen. Trine har dog lovet forsat at være med på sidelinjen, så vi fortsat kan trække på mange års viden.

I forhold til økonomi blev det til et overskud på ca. kr. 10.000.


Stor tak til alle jer frivillige, som deltager med godt humør og gode ideer under hele Kildemarkedet, det ville ikke være der uden jer.

Dejligt igen at afslutte året med at kunne mødes her i Kildegårdens hyggelige sal !


Et par indtryk fra årets velbesøgte generalforsamling